UtvecklingIdag tog Eira fyra väldigt söta steg mot mig och ikväll hos barnens farmor och farfar ställde hon sig upp och tog tre steg, på eget bevåg.
Hon kanske har lärt sig att börja gå när hon börjar på dagis, vi får se. ;-)

Nya Kellogg's Special K

Så, nu börjar 2/2 förpackningar lida mot sitt slut, det är "Classic" som jag har litegrann kvar av. Och den jag föredrar mest av de två. Jag tycker att det lätt kan bli lite för sött med de olika bären ibland...
Flingorna är perfekta såväl till frukost, och då äter vi (ja, även barnen gillar dem) dem med filmjölk eller mjölk, lunch eller enklare middag som dagar som dessa då det är så varmt ute att man varken orkar ställa sig att laga någon mat, annat än till barnen, eller är sugen på något. 
Eira på 14 månader måste smaka några flingor vid frukostbordet, annars blir hon galen och sur för att jag inte delar med mig. Odin tycker också att det blir lite för sött med främst körsbären, så han föredrar "Classic".

Lite håll igång så här på morgonkvisten

Läskigt att åka rutschkana, eller?Snabb uppdatering #2

Just ja, jag glömde ju två saker:
- Eira reser sig från sittande till stående sen förra söndagen (en viktig milstolpe!),
- vi har ett nytt vrålåk, en Volvo V50 2.0 diesel som man åker som en gud i!

Så!

Snabb uppdatering

Vad har hänt sen sist? Jo,
- vi var i Stockholm förra fre-sön morgon med lillebror, Malin, Mia, Micke och Sara,
- vi besökte Skansen på fredagen med Odin, Carina, Lena och Caroline (Eira var med mormor),
- jag har tackat ja till utbildningen "Grundlärare med inriktning mot fritidshem, 180 hp" via Mittuniversitetet i Härnösand,
- hotellfrukost (icke att förglömma!)
- lördagen bestod av Bromma Blocks och till slut äntligen Iron Maiden på Friends Arena,
- sen middag runt midnatt på hotellet där Brunne beställde in en av varje måltid...,
- uppstigning kl 06 på söndag morgon för hemgång,
- Eiras vagn är färgad och KLAR!,
- Brunne har börjat jobba igen efter sina tre veckors semester (så jäkla tråkigt utan honom, man vänjer sig fort),
- jag och barnen har äntligen fått fingrarna ur och hälsat på hos Erika, Nike och Linnéa,
- den fyrbenta har fått börja springa ute helt själv efter ytterligare två rymningsförsök under veckan, men hon klagar inte om jag säger så.
Ja, det var väl det.

Idag har vi besökt stadsfesten i Härnösand med Jens och Malin och träffat mormor och morfar. Nu tänkte jag gå och lägga mig, vilket jag har velat göra sen jag klev upp i morse typ. Jag har varit så kriminellt trött idag alltså att det inte finns på världskartan.

Eira står

Reser sig från sittande och står själv sen söndag 14/7-13

Jul. 14, 2013

Jul. 14, 2013

Iron Maiden- Fear of the dark

Friends arena 13/7-13

Iron Maiden - Run to the hills

Friends arena 13/7-13

Vågen @ Friends arena 13/7-13

Minuterna innan Iron Maiden klev på scenen

Jul. 13, 2013

Jul. 10, 2013

Hela dagen har gått åt till att färga den nya vagnen tyg... Jag började runt 11 och var klar runt 17.30. Med pauser då mamma var här och Josse och Dan. Nu hänger allt på tork och jag ska (nog) göra en andra och sista strykning imorgon och sedan får det hänga på tork tills söndag/måndag innan jag kan fixera färgen.
Med min vanliga (o)tur lär jag väl sätta eld på allt då...

Ikväll efter middagen skjutsade Brunne upp Odin till farmor och farfar. Han ville så gärna sova (läs: tälta) över där. Jag ska packa åt honom imorgon för imorgon eftermiddag åker han, farmor och farfar ner till Märsta och är där tills på söndag. Och Eira ska lämnas hos mormor och morfar imorgon kväll och vara där tills vi kommer hem på söndag... Tanken var att båda barnen skulle vara med farmor och farfar, men de hade råkat dubbelbokat sig och tog Odin. Vi åker ju till Stockholm tidigt på fredag morgon, ska gå på Iron Maiden-konserten på lördag och åker med Odin, Carina och Torbjörn hem på söndag morgon/förmiddag.
När vi kommit till Stockholm på fredag ska vi möta upp Carina och Odin och gå på antingen Skansen eller Junibacken, troligen blir det det sistnämnda. Jag har aldrig varit där men har hört att det ska vara bra. :-)
Men nu börjar det kännas jättejobbigt att vara ifrån dem, och särskilt Eira, så länge. Eira har jag inte varit ifrån längre än en natt förut... Den här gången, med detta barn, har det varit jobbigare att ha barnvakt - om så bara för en timme. Men det kanske beror på att jag vill njuta av henne så mycket som möjligt eftersom B strikt håller fast vid att hon är det andra och sista?
Jag vet att både Odin och hon kommer att ha det bra, men jag kommer att få en sån jävulsk abstinens och längtan... <3

Just ja... Vi har blivit med nytt vrålåk åh. En Volvo V50 2.0 diesel (observera att efter "Volvo V50" har jag ingen som helst aning om vad jag snackar om, typ). Mucho, mucho skön att köra!

Odin dansar till Anton Ewald på "Allsång på Skansen"

Eira åker rutschkana själv

Äntligen får hon användning av sina färdigheter som klätterapa

linapihl.blogg.se

Living the dream

RSS 2.0