6 december 2013

 
Så, nu har vi en femåring i huset också. Odin fyllde år i måndags och som han har längtat! För då kommer han snart att tappa sin första tand och börja förskoleklass till hösten... ;) Mer eller mindre hela dagen i måndags bestod av besök och bestyr, så vi var ganska slut framåt kvällen.
Båda barnen fick vara lediga från dagis i måndags och även Brunne var ledig. Han var ledig även fredag så vi fick en långhelg tillsammans. <3
I lördags hade Odin kalas med sina kompisar i Rättargården, Lögdö Bruk. 12 barn kom det. Tolv stycken! Men vi hade låtit Odin själv välja vilka han ville bjuda för tidigare år har det bara kommit cirka två stycken när han har fyllt år, så nu när han fick bjuda de han ville så tänkte vi att det kanske skulle bli i alla fall fler än två detta år. Och helt plötsligt så kunde alla. Nåja, så länge Odin och barnen hade roligt - och det hade de! :)

Idag är också båda barnen hemma. Eira har haft feber sen i tisdags (biverkning av vaccinet) och Odin hade krupphosta inatt. Jag har precis varit ute och sopat fram bilen som fanns under en hel del snö, vi ska åka till dagis och hämta deras overaller sen när Eira har vaknat från sin sovstund, så de (eller åtminstone) Odin kan vara ute och leka i snön. 
Simba har även varit ute och lekt i snön, första gången någonsin för hennes del och det var nog en skräckblandad förtjusning. ;) Men det gick lite bättre när en av grannkatterna kom plumsandes genom snön som en mullvad.
Nu ska jag skriva ihop en slutrapport till Buzzador för Dove Intensive Repair!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linapihl.blogg.se

Living the dream

RSS 2.0