Plugg

Barnen lämnades på dagis klockan 09 imorse. Jag har bestämt att försöka ha dem där mellan 9-16 då jag har självstudieveckor och än så länge går det bra. Vissa dagar kan jag dock tycka att det är väldigt lång tid tills jag kan hämta dem...
Nu sitter jag och pluggar och finslipar vissa uppgifter. Jag väntar fortfarande på de två böcker jag beställde från cdon.com förra måndagen, måttligt roligt... I fredags fick jag ett mejl att de packats och var på väg?! Det trodde jag att de hade gjorts tidigare under veckan.
Ena boken, i vilken vi bara skulle läsa ett kapitel, har jag dock redan läst så den är det ingen panik med till den specifika uppgiften den var för, men den andra boken skulle jag gärna velat ha redan förra veckan så jag kan göra klart uppgiften och ge mig ut på fältstudien. När således fältstudien är gjord så har jag "bara" en skriftlig uppgift kvar, sen är uppgifterna för dessa självstudieveckor klara.
KÄNNER JAG NÅGON VERKSAM FRITIDSPEDAGOG/FRITIDSLÄRARE??

Idag blir det något så kulinariskt som ungnötslever och ris. Som jag har längtat efter det! Ägnade tre dagar förra veckan åt att leta ungnötslever, men antingen så var det slut eller så var jag för tidig tills leveransen skulle komma. Och sånt är oerhört irriterande när man är så kriminellt sugen på något! Men imorse efter lämningen så åkte jag in till ICA Maxi (en affär vi sällan besöker) för jag tänkte att där borde det ju finnas och det gjorde det, thank you Lord! Där hittade jag även två böcker till E, en målarbok och en bok där man kan lära sig att måla djur till O.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linapihl.blogg.se

Living the dream

RSS 2.0