Feb. 15, 2014

Det blev tyvärr ingen tripp till Sollefteå idag och Leos dop då jag fick hämta hem en tvärförkyld Eira från dagis i torsdags, det rann både från ögon och näsa. Ögonen rinner inte längre men den där snygga elvan håller sig kvar... ;) Så himla typiskt bara att hon var tvungen att åka på detta nu, men det är en av tjusningarna med småbarnsperioden, tills immunförsvaret byggts upp. Odin blir ju nästan aldrig sjuk längre, det är som att ingenting biter på honom.
Och om vi kastar ett getöga utanför våra fönster så vettetusan om det hade varit sådan bra idé att köra hem från Sollefteå en kväll som denna... jäklar vilket väder! Jag provade bromsarna några gånger på vägen hem från Lögdö och det var nog lika bra så att jag fick en uppskattning om väglaget, annars hade jag nog fortsatt förbi korsningarna och avfarterna... ;)

Men det ont som inte har något gott med sig... Brunne tycktes behöva kompensera Sollefteå-resan med något så nu är köksdörrsöppningen vid diskmaskinen snart ett minne blott. Till hälften i alla fall. Det lämnas en liten öppning kvar med ett slags avlastningsbord medan resten byggs igen. Så... mer målning och tapetsering. Men det kommer bli jättebra när det är klart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linapihl.blogg.se

Living the dream

RSS 2.0